Все още не се знае къде ще се проведе мачът Левски – Тампере, заяви за Гонг изпълнителният директор на „сините” Константин Баждеков.

Двубоят може да бъде преместен на Националния стадион „Васил Левски” заради лошото време в София.

Решението трябва да бъде взето от гръцкия делегат на мача, който ще огледа и двете съоръжения.

„Направихме всичко възможно, информирахме УЕФА и поискахме разрешение да сменим „Георги Аспарухов” с Националния стадион, а те откликнаха на молбата ни. В случай, че делегатът приеме нашето предложение мачът ще се играе на „Васил Левски”, заяви Константин Баждеков.

„Ние ще представим на финландците да изберат къде да си направят тренировката”, допълни шефът на Левски – „Ще създадем максимално добри условия за Тампере, съобразявайки се с времето.”

Константин Баждеков разкри, че работата и по двата стадиона продължава и в момента. Той разкри още, че машината за отводняване в момента е на Националния стадион и работи с пълна мощност, за да подготви терена за игра, но притесненията в „синия” щаб продължават, тъй като според прогнозата за времето дъждът ще продължи и през нощта.

„Всичко зависи от делегата. Не можем да си правим експерименти, трябва да научим колкото се може по-рано къде ще се играе двубоят, така че най-вероятно това ще стане ясно още тази вечер”, допълни Баждеков.

Шефът на "сините" по финансовите въпроси успокои феновете, като заяви, че билетите, които вече бяха пуснати за „Георги Аспарухов” ще важат и за Националния стадион, ако срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига Левски – Тампере се играе на него.