"За нас най-добрият вариант за финала за Купата на България е Националният стадион "Васил Левски", това заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

"Предпочитаме финалът за Купата да се играе на добър терен и при добри условия за публиката. За нас предпочитанията са да е там, където има нормални условия. Стадионите, които се коментират не искам да акцентирам към нито един от тях. За нас най-добрия вариант е Националния стадион "Васил Левски", защото там условията са най-добри. В крайна сметка това е решение на професионалната лига", каза Баждеков.

Той коментира и финансите на клуба, като разкри, че "сините" ще работят върху това да задържат звездите си като Бедоя, Аниете и Прохазка.

"Нашето желание е да направим така, че да се запази гръбнака на отбора. Работим по въпроса да имаме и финансовите възможности затова. Финалът, който предстои за Купата на България е от съществено значение. Важно е как Левски ще се представи и дали ще играе в Лига Европа. Много е важно да стигнем до този турнир. Футболистите ни заслужават да играят в подобни турнири и да докажат, че с по-малко ресурси могат да се постигат успехи. Показа го и Левски, а напоследък и Лудогорец. Това е важно, както за имиджа на клуба, така и за наши бъдещи спонсори“, каза още Константин Баждеков.