Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че шампионите не са водили преговори с Байер Леверкузен за нападателя Атанас Курдов, а освен това допълни, че защитникът Юсеф Рабех в момента се намира в чужбина и е на проби в евентуалния си нов отбор.

"Не сме водили преговори за Атанас Курдов. От вас чувам за това. Дали го иска само Георги Иванов може да каже", заяви Баждеков пред БГНЕС.

Той добави, че скандалният мароканец Юсеф Рабех не е в България, а на проби в евентуален нов отбор. "Засега няма нищо ясно. Когато имаме нещо конкретно ще го съобщим на медиите. Рабех не е в България, намира се в чужбина в евентуален нов отбор", добави шефът от "Герена".

"Сега не съм с отбора. Това, което знам за Бошу е от медиите. Ако наистина не е разтрогнал договора си, то тогава вече се говори за трансфер. А неговото идване в Левски бе при определени условия. Не мога да кажа дали ще се търси друг играч. Първо трябва да се види дали ще можем да продадем наш играч. Засега обаче няма още нищо ясно, изчакваме", каза още Баждеков.