Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков призна пред Гонг, че билетите за мача с Лудогорец са били продадени до последната бройка. „Отпечатахме около 11 000 билета и ги продадохме до един. Имаше около стотина човека, които останаха без билети, защото просто бяха закъснели и пропуските за мача бяха изчерпани. Ние имаме и около 3 000 почитатели с абонаментни карти. По моя преценка на стадиона срещу Лудогорец е имало между 14 и 15 хиляди зрители. За съжаление платихме поредните глоби, заради пиротехниката, които възлизат на 5 000 лева. Така минахме границата от 100 000 лева през сезона. Създадени са много ограничения в тази насока. Трябва да се обмислят нещата, така че хем да се мисли за сигурността на феновете, но и да има достатъчно добра атмосфера на стадиона. Парите, които сме платили през годината като глоби са излишни разходи, защото можеше да ги използваме доста по-рационално по ремонтите и строежите, които правим в последно време и ще продължим да правим“, заяви Баждеков пред Гонг.

„В момента ремонтираме някои щети по стадиона след мача с Лудогорец. Част от оградите са пострадали от радостта на нашите фенове в края на мача“, добави финансистът.

„Премиите с футболистите са договорени, но има и някои бонуси за играчите, които са по преценка на собственика и ръководството на клуба. Те са за по-ключовите мачове, които футболистите спечелиха. Ние в Левски имаме традиция да сме коректни и мисля, че до края на първенството, ще изплатим голяма част от нещата на нашите играчи“, разкри Баждеков.

Финансовият директор на Левски призна, че „сините“ ще направят всичко необходимо да отворят и Сектор Г за мача със Славия, тъй като отново се очаква интересът да бъде голям, още повече, че мачът с „белите“ може да се окаже и решителен за евентуалната титла на „сините“.

„Готвим се за най-важния мач, който е в събота. Мисля, че това ще е мачът на истината за Левски“, завърши Константин Баждеков.