Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков потвърди, че Юсеф Рабех е в Анталия, където му се търси нов отбор.

„Рабех е в Анталия. Повече подробности не знам, не съм в течение и не коментирам. Надявам се, че до края на седмицата всичко ще бъде решено окончателно с неговия трансфер”, лаконичен бе финансовият директор на „сините” от София.

Константин Баждеков допълни, че все още няма нищо конкретно по трансфера на юношата Симеон Иванов в Райо Валекано. Той все пак обяви, че шампионите ще търсят процент от евентуална следваща продажба на Матераци.

„Нищо не се е случило. Още няма трансфер на Иванов в Испания. По-скоро информациите идват от него, или от негов мениджър”.

Шефът в Левски не скри задоволството си от параметрите на сделката, която „сините” направиха със Зе Соарес. „Радвам се, че така наречената сага приключи. Общо взето се покриха разходите, които имахме по неговото привличане. Дай Боже, така да се разделяме с нашите футболисти. Пожелавам успех на Зе Соарес в новия му клуб”.