Финансовият директор на Левски Константин Баждеков обяви, че все още има билети за мача на „сините“ с Лудогорец в неделя.

„Все още има билети. Поне такава е информацията от нашите колеги. Точната цифра към момента е 1079 билета общо, които има във В сектор и сектор Г. В сектор В са основни билети в семейния сектор. Ще се влиза от 10-и вход“, заяви Константин Баждеков пред Гонг преди двубоя от 12-я кръг на А група.

Дербито Левски – Лудогорец е в неделя от 20.00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Ще можете да го проследите минута по минута в Gong.bg, пряко по Diema Sport 2, на платформата Gong Play, както и по Дарик радио.

„Обръщам се към всички наши привърженици, които са си закупили билети да се възползват по-рано да дойдат на стадиона и да си гледат конкретно входовете. Това ми е молбата към нашите привърженици“, коментира Баждеков и добави:

„Очакваме всеки мач да има колкото може по-голяма посещаемост. Надяваме се, че с представянето на отбора посещаемостта ще се вдигне. Приходите наистина ще бъдат повече, но и разходите по организацията на такъв мач са доста по-големи. Съобразили сме се със сигурността на нашите привърженици и долните редове на някои сектори не са пускани в продажба, за да може да има по-голям комфорт на хората, които дойдат.“

„Темата за премиите не се коментира преди мача, Дай Боже след това тя ще се коментира“, завърши Константин Баждеков.