Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков се срещна с отбора и разговаря с футболистите близо час. След това отдели внимание и на журналистите, пред които заяви, че Валери Домовчийски не отива на проби в Блекбърн, а отива да се запознае с клуба и да договори личните си условия. Левски и Блекбърн са се разбрали за неговия трансфер.

„Левски продава футболисти, защото към тях има сериозен интерес, а и те са дали съгласието си да преминат. Вратите на отбора са винаги отворени. Валери Домовчийски не отива на проби в Блекбърн, а отива на опознаване и адаптация и на договаряне на личните му условия”, сподели босът на „сините”.

 

„Аз съм горд, че получих две писма от Арсен Венгер, в които има суперлативи за Ники Димитров. Чакаме до края на лагера в Израел да има развитие”, добави собственикът на Левски.  

 

 „Никой не може да е перфектен. Това, което сме видели като грешки мисля, че сме го поправили. Милан Коприваров и Емил Ангелов започват от утре да тренират с юношите на отбора”, завърши Тодор Батков.