Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че Гара Дембеле със сигурност ще бъде продаден. Той дори обяви срок, до когато трябва да се състои продажбата.

Според Батков голмайсторът на сините ще бъде трансфериран до 7 януари. Адвокатът потвърди и трите опции за продажба на Дембеле. Това са Русия, Италия и Турция.

„Водим разговори на три фронта за продажбата на Дембеле” - разкри Батков - „Днес една от опциите почти я оформихме. Чакаме по другата развитие до час - час и половина. Има и трета опция.”

„Да трите опции в общи линии са италианска, турска и руска. Така или иначе ще финализираме трансфера до 7 януари най-късно. Изборът зависи и от футболиста, и аз ще се видя дотогава с него. Няма да говоря за отбори, оставям това на вашите догадки.”

Батков призна за интерес към още един състезател на Левски, който е национален състезател. Той призна, че става въпрос за Веселин Минев. По неговия трансфер се работело усилено, но няма да е при Станимир Стоилов и неговия нов тим Анортозис.

„Пожелавам успех на Стоилов в новия му тим, но засега няма да има наш трансфер там”, заяви босът на сините.

Тодор Батков уточни, че цената на привлечения официално днес Даниел Димов е 150 000 евро, а също така Черно море запазва и процент от правата на халфа.