Собственикът на Левски Тодор Батков дойде преди първата тренировка за деня да се види с играчите и треньорското ръководство. Той се спря на бариерата пред съблекалнята и отговори на журналистически въпроси.

„Конкретният повод бе ситуацията около Рабех”, заяви Батков. С две думи – Случаят приключи. Забравете го. Вчера имах среща и разговор с него. Говорихме с него и със старши треньора и спортния директор Боримиров. След това говорихме с целия отбор, след което той помоли за извинение колегите си и треньорското ръководство. Отборът каза, че той е един от нас и продължаваме напред. Рабех е добър футболист, но труден характер. Титуляр е в националния тим на Мароко, а тази страна има по-голям шанс да играе в Южна Африка, отколкото други страни.”

Батков заяви, че договорът с Фелипе да Коща вече трябва да е подписан и ще е за три години. Адвокатът отрече някои твърдения, че договорът е подписан още преди Нова година. Според него португалецът вече се е адаптирал в новия си тим и всичко и около този случай е приключило. Същото важи и за другото ново попълнение Йордан Милиев.

Собственикът на „сините” потвърди, че Левски очаква до края на седмицата Христо Йовов да се присъедини към отбора. „Той винаги се връща изненадващо, отбеляза Батков. Чакаме го до края на седмицата. Трябва да изчисти отношенията си с кипърския му тим. За Йовов е сигурно, че няма нужда от адаптация. Разбрали сме се с него и го чакаме да се яви.”