Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че освен Дарко Тасевски ще бъдат привлечени централен защитник и нападател. „Днес прочетох във всички медии, че двама наши футболисти, национални състезатели ще продадем. Това доста се разминава със треньора и със Сираков. Ще се опитаме да продадем двама и ще се опитаме да привлечем освен Тасевски, централен защитник и централен нападател”.

„Не искам да стават спекулации. Единият, който ще продадем е млад, а другият не е толкова млад. Естествено, че съжалявам за загубените точки в Пловдив, но единственият проблем на Левски е самият Левкси, както каза Бардон. Оптимист съм за титлата и Купата. Готвим се за втори, надявам се успешен опит за Шампионска лига. Стоилов и Сираков ще решат за новия договор на Боримиров”, каза босът на „сините”.

„Ние имаме безсрочно право на ползване на стадион „Георги Аспарухов”. Продължаваме да разчитаме на Николай Михайлов. Чест е за всеки да води националния отбор. Договорката е само за два мача. Не знам как Стоилов ще съчетае всички задължения. Левски подкрепи новото ръководство преди две години. Те се опитват да вкарат нов стил. Не мога да кажа нищо лошо за футболния съюз. В квалификациите загубихме златни точки и при провал техните противници ще имат голямо оръжие”, завърши Батков.