Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че в отбора ще бъде привлечен минимум още един нов футболист. „Изпратихме успешен сезон. Очакваме по-успешен. Целите пред отбора са титла, купа и успехи в евротурнирите с мачове след нова година. Също така безапелационно първо място в Западната Б група. Усилено се работи по селекцията. Левски има три нови попълнения. Даниел Боримиров, Дарко Тасевски и Бензукан. С Боримиров подписахме договор за още една година. Другите двама са на младежка възраст. Те са национали на своите държави”, каза Батков.

„Селекцията продължава. Предстои да привлечем и минимум още едно ново попълнение. Работим по няколко варианта. Единият ще пристигне утре и вдругиден ще се присъедини за няколко дни пробен период. Работим и по трансферите на няколко наши футболисти в други клубове, като може да се разделим с петима", допълни босът на „сините”.

„Лагерите също са ясни. Първо в Правец, след това в Линдебрун. Там и ще има няколко приятелски срещи. Още нямаме яснота дали ще имали Суперкупа или няма да има. Моето мнение е, че нямаме нужда от Суперкупа, защото по-добре е да изиграем някоя сериозна приятелска среща. Искам да пожелая на новите попълнения успешна адаптация в нашия клуб. Станислав Ангелов предаде Левски и няма да разчитаме на него. Ще се опитаме да го продадем. Бях му обещал трансфер в едно от големите четири първенства. Сезирахме ФИФА и Бундеслигата за нередовната сделка. Станислав Ангелов, ако иска да обяви колко пари е взел от Левски и дали му дължим нещо”, завърши Батков.