Собственикът на Левски Тодор Батков дойде лично в Правец, за да посрещне новото попълнение на Левски Сьорд Арс. Двамата поговориха за малко преди тренировката, а после президентът изгледа цялото занимание на тима, в което се включи и дошлият на проби сенегалец.

„Поправих му представата, че той отива в най-обичания и най-популярния клуб в България, а не един от най-популярните. Пожелах му успех. Идва в голям клуб, обичан от хората, с традиции”, сподели Батков за разговора си с Арс, а относно сенегалеца сподели: „На проби е, ще решим след 2-ри за него”.

„Търсим още две попълнения на дясното крило и централен защитник и ще ги осигурим. Рано е да се ангажирам, но смятам, че следващата седмица и те ще са на лице”.

„Доколкото знам схемата на летния лагер е отборът да влезе във върхова форма някъде средата на август, така че може би третия кръг го разглеждаме като част от подготовката и вече за плейофа да са на върха, а междувременно и първенството ще започне”.

„Доволен съм от раздаването, те в момента са в първата фаза на подготовката, нормално, играеха концентрирано, с малко докосвания на топката”.

„Имаме варианти, довечера ще обсъждаме, за дясното крило имаме 3-4 алтернативи, ще видим”, допълни Батков.