Собственикът на Левски Тодор Батков разкри мисията на Станимир Стоилов в Левски. Наставникът е казал пред своя шеф, че ще напусне Левски, чак когато си изпълни мисията.

„Мъри ми каза, че ще си тръгне, когато стигнем полуфинал в Шампионската лига или финал в турнира за Купата на УЕФА”, каза в шеговит тон адвокатът.

Шеги и закачки имаше и в края на пресконференцията. На въпрос, ще уволнява ли Константин Баждеков? Тодор Батков отговори така: „ Не, няма да уволнявам, чичо Скрудж, както го нарича един вестник. Футболистите се радват много повече, когато видят него, отколкото мен”, заяви босът на шампионите.

Босът на Левски Тодор Батков поговори и с феновете на стадион „Георги Аспарухов”, след представянето на двете нови попълнения в състава на „сините” Дарко Тасевски и Шахиб Бензукан. Основната тема логично бе ситуацията около Станислав Ангелов.

Батков не изневери на стила си и каза пред запалянковците: „ Искам догодина дублиращият тим на Левски, да се падне срещу ЦСКА в турнира за Купата на България. Вярвам, че ще се получи равностоен сблъсък”, не пропусна да се заиграе с „червените” собственикът на Левски.

„Реагирам като фен, така че ме разберете. Но почти винаги съм прав, когато твърдя нещо за съперника ни”, обясни причината за крилатите си фрази Тодор Батков.