Днес преди обяд собственикът на Левски адвокат Тодор Батков привика в кантората си на ул.Алабин №48 изпълнителния директор на „сините” по спортно-техническите въпроси Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.

Тримата дълго време обсъждаха наболели въпроси, свързани с футболен клуб Левски - за евентуалното привличане на Мартин Камбуров, какво ще се прави с Емил Ангелов, Милан Коприваров и Борислав Стойчев, за предстоящото домакинство срещу Берое и гостуването на Литекс след това.

На излизане от срещата, Наско Сираков заяви: „Разговаряхме с господин Батков по всички въпроси, свързани с клуба. Аз лично не знам Коприваров и Емил Ангелов да са искани от Локомотив Сф и оферта в клуба за тях оттам няма. Ние нямаме проблеми с тези футболисти, проблемът е изцяло техен.”

Батков е бил запознат на срещата със сериозното предложение на Черноморец Бс към Ангелов и Коприваров, и тримата ръководители са на мнение, че само от футболистите зависи дали ще приемат офертата на Херо. Босовете са разговаряли и за мача в събота с Берое, който трябва да се играе пред празни трибуни.

Попитан от gong.bg дали знае какъв е Гриша Ганчев в Литекс, Наско Сираков отговори:

„В Българския Футболен Съюз не знаят какъв е Ганчев в Литекс, а откъде ние да знаем.”

По отношение на следващия мач с ловчанлии, от Левски се надяват той да мине без безредици. Сираков мисли, че и двата клуба са постъпили разумно, спирайки се на вариант с чужд съдия. Това до голяма степен щяло да свали напрежението. Сираков завърши с думите, че се надява футболът да спечели в този двубой.