Тодор Батков е предложил шестима от футболистите на Левски на френската мениджърска агенция „Sport Pro File”, съобщи лично собственикът на „сините” за Гонг.

„При нас са партньори от една голяма френска мениджърска агенция. С тях сме в отношения от лятото и обсъждахме не само Валери Домовчийски. Продължаваме в същата посока и когато има нещо ще го съобщим”, призна бизнесменът.

„Не е коректно да съобщавам още имена. Съобразяваме се и с българските условия, както и с абсолютния професионализъм в големите клубове, не е коректно информацията да излиза от нас”, продължи босът на Левски Тодор Батков.

„Склони сме да се разделим с всеки. Зависи от желанието на футболиста и условията. Не на последно място и от името на клуба, защото въпросът за престижа не е маловажен, напротив”, допълни за Гонг адвокатът.

Срещата между Тодор Батков и представители на агенцията от Франция продължи няколко часа в офиса на Левски. „Всичко е наред, видяхме се с агентите. Агенцията им е базирана в Марсилия и само за тази година имат 15 трансфера в клубове, като Арсенал, Блекбърн, ПСЖ и в Испания. Те дадоха добри идеи и предложения, дай Боже да стане някое от тях”, завърши Тодор Батков.