Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че „сините“ няма да имат проблем с получаването на лиценз за Европа през следващия сезон, въпреки огромните финансови затруднения.

„Имаме проблеми, през Левски минаха много футболисти, които не направиха почти нищо, но получиха доста пари, а има и още да плащаме на някои от тях. Няма да имаме проблеми с лиценза, въпреки че има доста дупки.“

„Има надежда за нов спонсор, но всичко зависи от стабилността в държавата. Трябва да има стабилен кабинет, проведоха се избори и една партия победи, тя е лидерска и е нормално нейният лидер да бъде премиер. Ясно е, че спонсорите искат държавата да е стабилна. Каза го и президентът на Газпром преди почти 2 години“, коментира адвокатът.

Тодор Батков призова всичко левскари, които имат „сърце, душа и възможности“, да помогнат на клуба. Той разкри, че новият изкуствен терен е изграден с помощта на Александър Кюлев ( син на покойния банкер Емил Кюлев), който е играл в школата на клуба.

Президентът на Левски благодари на Иво Тонев затова, че гради Сектор А на Герена и разкри, че грубият строеж практически е приключил.