Собственикът на Левски Тодор Батков говори пред репортерите след близо тричасовата си среща със „сини” запалянковци. Президентът на шампионите обяви, че разговорът е бил изключително откровен.

„Демонстрираха пълно доверие на спортно техническия директор и треньора. Дал съм цялата власт на Гонзо, той решава какво се случва с футболистите. Случаят беше много неприятен и хората искаха да научат имената на двете установени до момента лица, които са участвали в измамата”, бяха първите думи на адвоката.

„Питаха ме за евентуална продажба, а аз им обясних как стоят нещата. Мисля, че са доволни. Предложих да дублираме схемата от големите испански клубове като Реал, Барса и Валенсия. Готов съм да говорим съвсем партньорски по въпроса, ако това функционира и тук”, отбеляза още Батков.

Босът спомена, че не е продавал част от клуба на бизнесмен и анонсира, че общото събрание на Левски ще бъде с рутинен характер.

„Изразих се по-силно, като нарекох отбора бардак. Просто футболистите ни имат нужда от едно силно разтърсване. Те имат качества и мисля, че няма да имат проблеми в предстоящите мачове”, дръпна малко назад бизнесменът.

„Чорни също е обиден от случилото. Разбрах, че е давал пространни интервюта в последните дни. Не знам, какво би могъл да направи. Колкото до Мирчо Димитров, той ако е имал лице, щеше да ни се обади, след като знаел. Аз говорих и му казах „звънни ми, защото като трябва нещо да лапаш ме намираш по всяко време”, каза разпалено Тодор Батков.