Левски проявява интерес към трима футболисти за един пост, това разкри пред Гонг собственикът на „сините” Тодор Батков.

„Имаме набелязани три варианта за един пост. Предполагам, че един от тях ще бъде купен. И тримата са национали. Сред тях няма наркомани, криминални типове. Това са национални състезатели, те нямат прякори „пистолети”, „арбалети” ит.н.”, заяви адвокатът.

Батков сподели, че очаква здрав мач в четвъртък с Литекс за Суперкупата на България. „Това е първият официален двубой, преди да започнем тазгодишния европейски поход. Очаквам феърплей, очаквам победа още в първия мач и за самочувствие и за настроение, и за отговор на много изписани приказки за супер селекции, за нашествие на слонове и т.н. Не ме притеснява нищо в България, знам, че Левски ще продължи да доминира, както и миналата година и безапелационно ще спечели двата трофея”, коментира Батков.

Босът на българските шампиони каза, че е оптимист за мачовете от втория предварителен кръг. „Въпросът е да продължим с пълен актив. Надявам се да има добър жребий на 3-и”, допълни шефът.

Батков разкри, че в сряда ще се срещне с феновете на тима. „Ще видим кой кум, кой сват, какви са тези бомби и искания за оставки. Мисля, че всичко ще бъде наред след срещата”, заяви собственикът на Левски.