Собственикът на Левски Тодор Батков се появи днес на помощното игрище на стадион ”Георги Аспарухов”, за да изгледа част от контролата на „сините” срещу Вихрен (3:1). „Нищо интересно, националният отбор има мач, историческо дерби. Второто полувреме ми хареса, новото попълнение ми хареса, но ми харесаха главно децата. Това е бъдещето и това ме изпълва с оптимизъм,” изказа мнение за проверката адвокат Батков.

За двамата очаквани бразилци, той разясни: „Бразилците ще дойдат, когато ги платим. Единият е 900 хиляди евро, мисля, че до края на месеца ще дойде. А другия до 15 декември, за него сме платили половината. Оставихме някакви проценти от Жоаозиньо, но мисля, че са 25%, не повече. Не вярвам някои от тях да бъде картотекиран до мача с ЦСКА.”

Тодор Батков не пропусна да коментира и предстоящото дерби с ЦСКА и желанието на „червените” да има съдия от точно определена държава. „ЦСКА прекаляват вече. Това са глупости,” отсече босът. „Нямам претенции, какъвто и да е съдията, но те вече прекаляват. Ако искат чужд, да кажат в БФС и да оставят на тях нещата. Мисля, че почва вече някаква психологическа атака, както преди всяко дерби. Аз реших да не отговарям вече. На Сашо Томов какво да му отговарям,” категоричен бе Батков.

„Въобще не ме притеснява преднината на ЦСКА. Мисля, че ще бъдем шампиони, Купата ще си вземем. Догодина пак в групите,” погледна оптимистично към бъдещето Тодор Батков.