Собственикът на Левски Тодор Батков заяви след победата на Славия, че клубът не се продава. Босът на „сините” остана доволен от успеха, който е единствен срещу столичните тимове през този сезон.

„Разделихме се с Игор Томашич, който остави заблежителна следа в Левски, заяви Тодор Батков. Съобщих на играчите какви решения съм взел. Директор по спортнотехническите въпроси се казва Даниел Боримиров, който спира с футбола. Сформираме скаутско звено, което ще се ръководи от Кирил Вангелов. Детскоюношеската школа вече ще се ръководи от Руси Гочев и Божидар Искренов”.

По отношение на трансферите Батков заяви: „Георги Петков е наш футболист и аз не знам защо се спекулира с него. Той има договор до юни 2010-а година. Аз искам той да остане. В понеделник имам среща с него и мениджъра му и предполагам, че ще се разберем. На този етап, с изключение на Николай Димитров, към който има интерес, не бихме се разделили с никой наш играч. Към Хичо има интерес от клубове от Германия, от Испания,от Англия и от Румъния. Няма какво да крия имаме предварителен договор с Георги Христов. За него ще кажа на Христолов, че подписаните договори трябва да се изпълняват. В понеделник ще се срещнем и искам Георги на 23 юни за първа тренировка”.

Чуйте още от Тодор Батков за отношенията му със Станимир Стоилов, с който има среща и на когото още плаща за тримесечно предизвестие. За бизнеса на Батков в България и чужбина.

Адвокатът се спира и на темата за Валери Домовчийски, който няма да бъде даван пак под наем. Ако Херта го иска ще трябва да го купи. Батков отхвърля възможността Левски да се раздели и с Жеан Карлос, Зе Соарес и Жоазиньо. Чуйте цялото интервю с Тодор Батков в прикачените аудио файлове.