Президентът на Левски Тодор Батков сподели пред Гонг, че ще дари 10 000 лева за предстоящия празник на „сините“. Клубът от „Георги Аспарухов“ става на 100 години на 24-ти май, а ден по-рано ще се изправи в мач с Лацио.

„Стана ясно, че Левски е дълбоко в сърцето на хората и това е кажи-речи единствената добра новина в момента. Нашите привърженици трудно загърбват любовта си. Надявам се да стане хубав празник“, сподели бизнесменът.

„Клубът работи изцяло в полза на юбилея. Администрацията помага, оформят се документи, логистична подкрепа и т.н. Освен, че съм очредител на Фондацията за юбилея, ще се включа в начинанието. Възнамерявам и аз да закупя пакет от този тип „Време за мъже“. Ще дам 10 000 лева, ще го направя във вторник, защото в понеделник няма да бъда в България. Надявам се да стане хубав празник. Нека се опитаме да погледнем по назад във времето, а не само в тези 12 месеца, които не бяха добри. Както и въобще последните 36 месеца. Това е нашият 100-годишен юбилей, а ние имаме много неща, с които да се похвалим“, добави Батков, който сподели, че ще присъства на мача с Лацио.