Собственикът на Левски Тодор Батков и спортният директор на клуба Георги Иванов проведоха работната среща на стадион „Георги Аспарухов”, която бе с цел избистряне на бъдещата селекция в тима.

Тодор Батков призна след въпрос на Гонг, че клубът избира от трима нападатели за заместник на Гара Дембеле. Според началника на „сините”, Левски ще се раздели с головата си машина, а за последно тимът е ударил на камък при опита за привличане на бразилски нападател.

„Става въпрос на футболист от класата на Дембеле. Той обаче не се съгласи да дойде, въпреки че бяхме много напред. Човекът е получил предложение от силен европейски клуб. Говорим за играч, който е титуляр във водещ отбор от Бразилия. Не е изключено да привлечем друг бразилец. Работим върху три варианта. Сега ще почнат да ги гледат и на живо, за да изберем”, сподели още Тодор Батков.

Адвокатът не отрече, че към футболисти на Левски има интерес. „Става дума за всички линии. Интерес има към наш вратар, защитници, полузащитник и нападател. Ще се стараем при селекцията да запазим баланса между българите и чужденците”, продължи адвокатът, който обаче не поиска да влиза в детайли, споменавайки каквито и да било имена.