Собственикът на Левски Тодор Батков обяви в интервю за Нова телевизия, че Георги Иванов ще продължи да работи за шампионите. Той ще изпълнява нова длъжност, която по подобие на Англия ще е главен мениджър на клуба.

„Ако имаше някакви въпросителни дали Георги ще продължи да бъде треньор на Левски те отпаднаха още вчера, категоричен бе Тодор Батков. В понеделник ние имахме продължителна среща с него, на която по- късно се включи и Баждеков. Георги продължава да стои начело на спортно техническото направление. Сега остава да се разберем как ще го наричаме, дали мениджър или главен мениджър по модела на водещите английски клубове. Ще носи пряко цялата отговорност за първия отбор плюс всички спортно технически въпроси. Аз му имам пълно доверие и смятам, че ще се справи.”

Тодор Батков потвърди новината на Gong.bg, че засега има трима футболисти, с които преговорите са в по- напреднала фаза. Той заяви, че Левски има готовност да привлече още двама и един от преостъпените да бъде върнат още сега.

Според адвоката има интерес към 7 футболисти на Левски от страна на други клубове. От продажбата на някои от тях зависи и привличането на повече от трима играчи.

„Засега със сигурност с трима ще се разделим, категоричен е Батков. Трябва да запазим боеспособен отбор, който да вземе титлата.”