Собственикът на Левски Тодор Батков изрази увереност, че „сините“ вървят в правилната посока и „Левски ще се върне на мястото си“. Босът на клуба призна, че въпреки трудното финансово положение, играчите ще получат бонуси за успеха над Лудогорец.

„Гледах мача, за жалост не бях в страната. Радвах се със "синя" България, най-накрая показахме играта, която искаме – с много желание, с много движение, с много агресия. Явно се движим в правилната посока, винаги съм имал безкрайно доверие на Георги Иванов, тепърва предстоят още такива мачове, с които Левски ще се върне на мястото си“, сподели Батков пред News7.

„Говорих снощи с Гонзо. Ще има бонуси, но няма да са специални. Специалната премия ще е като си свършат работата в края на май. Все пак да не сме грандомани, има доста отбори с изравнени сили. Ще се борим до последно!“

Босът на Левски призна, че талантът Божидар Краев, който реализира хеттрик при разгрома със 7:1 над Спартак Варна, може да последва съдбата на Антонио Вутов и да напусне клуба.

„Досега няма конкретно запитване. Той трябва да поиграе в Левски, да изгради име и тогава да поеме по пътя, никой няма да го спре“, обеща Батков.