Французинът Седрик Бардон взе пълноценно участие в днешната тренировка на Левски, видя екип на Гонг. Полузащитникът не пропусна нито минута от заниманието, което Георги Иванов проведе на „Герена”.

Бардон има проблеми с инфекция на палеца, но явно травмата му отшумява. В първата тренировка за седмицата мениджърът Георги Иванов натовари сериозно своите футболисти. Повечето от тях се подготвяха час и половина на един от помощните терени, като всичко започна със сериозно тичане.

На игрището не се появи Лъчезар Балтанов. Опорният халф, който вкара на Локомотив Мездра, има проблеми в областта на адукторите. Според запознати Лъчо най-вероятно ще е извън игра в следващите три седмици, което означава, че сезонът за него почти сигурно е приключил.

Днешното занимание бе напусната малко по-рано от Виктор Генев и Божидар Митрев, които вчера играха за дублиращия отбор. Петер Петраш и Дарко Тасевски също не взеха участие в упражненията с топка. Както Гонг вчера съобщи, македонецът ще е на линия едва за следващата кампания.