Атакуващият халф на Левски, от последния мач със Славия, Седрик Бардон бе в добро настроение по време на заниманието на „сините” днес и на пресконференцията, на която участва.

„Локомотив са добър отбор, заяви Бардон. Напоследък ни биха четири пъти. Ние трябва да обърнем тази серия. Според мен имаме по- добър отбор от тях и трябва да го покажем на терена.Това си и говорим в съблекалнята ни.”

Дали французинът е притеснен от условията при които ще се играе мача. Той вече бе споменавал за притесненията си от терена на стадион „Локомотив”.

„В момента не можем да кажем, че има много по- добри терени оттам, счита Седрик. Така че е по- добре да не коментирам условията.Нашата работа е да играем навсякъде, дали на Локомотив, дали на Герена или някъде на друг стадион, не трябва да се занимаваме с условията, а трябва да си гледаме нашата игра.”

Французинът разкри, че доброто му настроение по време на тренировката се дължи от удоволствието му да тренира всеки ден, а не от загубата на точки от преките конкуренти в последните им срещи.