Френският полузащитник на Левски Седрик Бардон очаква до края на деня оферти от Гърция и Китай. Един от отборите, които са се заинтересували от играча на шампионите е гръцкия елитен Арис (Солун).

Според информация на БТА, предварителните разговори между представителите на Арис и мениджъри на футболиста са били проведени в началото на седмицата, а след това гърците обяснили, че в близките дни ще изпратят официална оферта за футболиста.

Според гръцката преса днес обаче, Арис ще се опитва да привлече бразилеца Марсио Аморозо от Борусия (Дортмунд), а Бардон остава втори вариант.

Френският полузащитник има предложения и от китайски отбори, но тези оферти остават в сянката на тази от Арис (Солун). В момента "жълто-черните" от Солун са на 5-о място в гръцката Национална дивизия, а пред треньора Душан Байевич е поставена задача отново да намери място в европейските клубни турнири.

Ако офертата от Арис не пристигне скоро, а предложенията от Кипър и Китай не го задоволяват, Седрик Бардон трябва да се присъедини към лагера на Левски в израелския курорт Ейлат.