Френският футболист на Левски Седрик Бардон заяви, че може да завърши кариерата си в Левски. „През моите 20 дни почивка не съм мислил много за футбол. Започнахме рано подготовка, защото ще участваме във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Очакват ме пет седмици тренировки. Аз наистина спечелих много от това, че заиграх в България”, каза французинът.

„За да напусна Левски трябва да имам много сериозна оферта, която и да е в същото време предизвикателство за мен, защото не бих се върнал във френската Лига 2. Моят агент следи за оферти към мен и в това отношение съм спокоен. Разбира се, че мога да завърша футболната си кариера в Левски. Имам договор за още две години и засега няма причина да напусна Левски. Предполагам, че ако някой отбор иска да ме купи ще трябва да плати 1 милион евро за мен”, добави Седрик в специално интервю за френския сайт football365.

„Знам, че през следващата година още двама французи ще играят в България. Буарен и Камбон ще са в Литекс. Много е важно, ако си чужденец и идваш за първи път в България да знаеш, че извън София е много различно. Жан-Филип Кайе беше в Литекс и за града може да питате него”, завърши Бардон.