Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков спази традицията преди началото на всеки шампионат да се среща с феновете на отбора. Точно в 15 часа той дойде и се поздрави с привържениците изпълнили до краен предел фен клуб „При акулите”.

В продължение на час Балъков отговори на всички зададени му въпроси, които бяха изключително много и от различно естество. Въпреки това той не пропусна нито един, като с отговорите си убеди феновете за позитивната енергия, с която работят всички в клуба от футболистите до хората, от администрацията и тези, които се грижат за поддръжката на терените.

Естествено основните теми гравитираха около това какво е състоянието на отбора преди старта на първенството, какви са конкретните цели които ще се преследват, приключила ли е селекцията в тима, има ли проблеми във финансирането.

Балъков отдели много време на въпросите, свързани с бъдещето на клуба, като убедително и категорично отрече спекулациите около това, което се публикува в някои медии, свързано с финансирането на клуба. ”Нашият проект продължава, всичко в клуба като възнаграждения е изчистено, остава ни да се концентрираме към поставената спортна цел, а тя е място в тройката и участие в европейските клубни турнири. Това може да стане обаче и с подкрепата на феновете на „Черноморец – Бургас” които на последните домакински мачове изпълниха трибуните на стадиона. До края на есенния полусезон входът е безплатен, като след това ще се пуснат клубни карти, които ще бъдат с отстъпки за феновете. ВИП зоните също ще бъдат с определени цени в зависимост от конкретното място в зоната, както и дългосрочността на закупената карта. Тези, които желаят още от сега за изберат местата си във ВИП ложата, могат да го направят непосредствено преди началото на шампионата идната седмица.

На въпросите свързани с Фреди Бобич, Красимир Балъков отговори ясно и недвусмислено, че в момента Бобич е Изпълнителен директор на Черноморец Бургас. Ако от Щутгарт се спрат на неговата кандидатура, то едва тогава, без да се избързва ще се преценява кой би могъл да го замести в клуба завърши Балъков.

В края феновете аплодираха мениджъра, обявиха пълната си подкрепа към екипа и това което се прави в „Черноморец – Бургас” и обещаха масово присъствие на всички мачове на отбора - както като домакин, така и като гост.