Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков обяви, че се надява и занапред неговите футболисти да продължават да играят така, както срещу Локомотив Пловдив.

"Контролирахме изцяло мача през всички 90 минути. Просто едно статично положение както миналата година срещу Локо Пд можеше да ни изиграе лоша шега. В крайна сметка успяхме да върнем гола и да победим, което е по-важно”, сподели наставникът на „акулите”.

"Имаме повече чужденци, но всички се борят и играят по най-добрия начин. Платини направи пълна подготовка - от началото до края. Когато той е в добро състояние, качествата му се показват на терена," добави Балъков.

"Днес съдията нямаше ден. Не съм анализирал срещата още, но имаше две три отсъждания, които изнервиха двубоя. Но все пак и те са хора правят грешки. За мен най-важното е че победихме”, добави старши треньорът на Черноморец.

„Важното е, че играем с желание. Локомотив имаха късмет срещу нас и затова отбелязах този гол. Мориц е много добър футболист и аз се радвам, че имам толкова много добри футболисти в нападение. На Дуду и Чиликов може би ще им трябва още една седмица, за да влязат в ритъм. Трябва да се възстановим психически и физически от този мач и да се подготвим за Берое, защото там няма да ни бъде никак лесно. Всичките футболисти са здрави и нямаме проблеми”, завърши Красимир Балъков.