Интересът към мача Черноморец – Сливен на 13 април /вторник/ от 19,30 часа расте с всеки изминал час. Както е известно, билетите са на нулева стойност и могат да се вземат от касите на стадион „Лазур” – на бариерата и до феншопа, а също и от интерхотел „България”.

Безспорно, най-големият стимул за търсенето на билети е томболата, в която голямата награда е чисто нов автомобил „Форд Ка”. Желаещите да пробват късмета си трябва да влязат на стадиона най-късно до 18.30 ч, за да могат да пуснат отрязъка от билета си с прогнозата за крайния резултат в кутиите на стадиона.

Освен с томболи, зрителите ще бъдат зарадвани и с развлекателна програма преди мача. На терена ще излязат нови балетни формации. Нов танц е подготвил и клубният талисман Шарки.

На екрана на информационното табло ще бъде излъчен филм от откриването на реконструирания стадион за мача с Левски преди десет дни. За пръв път по време на мача на същото табло при спиране на играта ще бъдат пускани клипове на спонсорите на Черноморец Бургас. Тази реклама се прави по модел, заимстван от европейските стадиони.

На „Лазур” ще бъдат поставени и благотворителни урни, където присъстващите на стадиона ще могат да дадат своята лепта за Гого от Тоника, който се нуждае от средства за животоспасяваща операция. Както е известно ръководството на клуба дарява 5000 лева, които ще бъдат преведени по банковата сметка за дарителство.