Юношата на Левски Борислав Балджийски се превърна в един от важните играчи в проекта на Димитър Димитров в Черноморец. Херо привлече халфът през лятото, а сега той дори получи повиквателна да тренира с мъжкия национален отбор. Балджийски сподели в интервю за Гонг, че е щастлив от този факт и обеща да вложи голямо старание в тренировките с Любослав Пенев.

„Дано Черноморец запази своите позиции, които има в този момент. Аз мисля, че го заслужаваме. Дано успеем да се класираме в Лига Европа. В отбора ни има добра конкуренция, надявам се треньорът да разчита повече на мен“, сподели полузащитникът.

„От една страна за нас е по-лошо, че се отложи първия кръг, защото с Калиакра мачът щеше да е по-лесен. ЦСКА си е ЦСКА, но аз винаги когато играя срещу тях се чувствам по-различно. Не мога да кажа, че изпитвам омраза, но като юноша на Левски, определено не ги обичам“, допълни Балджийски.

Младокът коментира и привличането в Черноморец на Димитър Телкийски. „Няма какво да добавя, освен че той е един много доказан футболист и ще ни помогне“, завърши Борислав Балджийски интервюто си за Гонг.