Централният нападател на Черно море Бакари претърпя успешна оперативна интервенция на коляното в клиниката на д-р Иван Василев в столицата, предава клубният сайт. Той, както и халфът Даниел Георгиев, на когото преди два дни също бе направена операция на предна кръстна връзка от д-р Христо Мазнейков, със сигурност ще отсъстват от терените поне до края на годината.

Същевременно моряците проведоха поредната си тренировка на стадион Младост, като в нея се включиха и няколко от юношите на клуба. За събота от 11 часа наставникът Никола Спасов предвижда учебна игра с дублиращия тим, като в нея ще вземат участие завърналите се юношески национали – без контузения Кристиян Пешков. Първи игрови минути ще запишат завърналият се в отбора вратар Илко Пиргов и дошлият на проби полски халф Марчин Буркхард, който премина успешно медицински изследвания.

Щастливото събитие в лагера на „моряците“ днес бе рожденият ден на бившия капитан на варненци и един от любимците на феновете Георги Илиев, който навърши 33 години. Всички в клуба пожелаха на Илиев много успехи в личен и професионален план.