На стадионите "Младост" и "Тича" днес "моряците" продължиха с двуразови занимания преди първия си мач от А група. Тимът на Черно море гостува в неделя от 20 ч. на Берое в Стара Загора, а добрата новина за наставника Александър Станков е доброто възстановяване на Бакари от операцията от херния.

Таранът поднови тренировки с леки натоварвания. Вратарят Кирил Акалски продължава с раздвижващите упражнения във фитнеса. Той обаче е наказан за първите два мача на варненци от сезона. 

Официалната пресконференция на наставника на тима Александър Станков е предвидена за петък след сутрешното занимание на "моряците" на стадион "Тича". Тогава ще бъдат и издадени новите акредитации на журналистите за сезона, съобщиха от клуба. 

Междувременно стана ясно, че играчите на Черно море, които ще играят в Елитната футболна група до 17 години, в сряда ще изиграят една контрола. Момчетата на Калоян Георгиев гостуват на Черноморец в Бургас. Те подновяват първенството на 2 август. 

Дублиращият тим на Черно море пък ще посрещне в първи шампионатен мач Берое на стадиона под "Аспаруховия мост". Срещата е от 18 ч. на 22 юли (вторник).