Изпълнителният директор на Локомотив Мездра Георги Бачев бе изключително бесен, след загубата на неговия тим с 1:2 от Черно море. Мездренчани изпуснаха победата в края, след като реферът Антон Генов даде дузпа за „моряците”, а след това Георги Илиев отбеляза още едно попадение за гостите.

„Това всичко е наслоено от дълги години, от една групичка, която е в Изпълкома”, категоричен бе Бачев. „В БФС се толерират определени отбори и хора.”

Локо Мездра няма да подава жалба, защото според Бачев това ще са „500 лева на вятъра”.

„Нещата в българския футбол не са се променили. Генов всички вече го знаят,” коментира още босът.

На въпрос какво ще отговори на обвиненията за уговаряне на мачове и всякакви други далавери, които прави покрай Локомотив, Бачев каза, че това което прави за отбора от Мездра е отговорът. „Базата бе направена благодарение на Здравко Минчев и това ще остане за хората в този беден край,” сподели той.

Георги Бачев обяви още, че ако не е бил ощетяван, Локомотив Мз досега е щял да има 16 точки в актива си и да се бори за влизане в Лига Европа. Бачев успокои заинтересованите, че той и момчетата му няма да изпаднат, въпреки че Вили Вуцов ги е обявил за сигурни изпадащи.