Новото попълнение на Литекс Емил Ангелов отправи добри думи към собственика на Левски Тодор Батков.

„Батков е човекът, който ми помогна в тази ситуация. Разделихме се приятелски. Разговаряхме дълго и ми пожела успех. Тодор Батков ми каза, че много доволен от моето представяне в Левски. Очарован съм от думите му”, заяви нападателят в интервю за Гонг.

„Пожелавам успех на Левски, нека отборът върви напред. Нямах никакъв проблем с ръководството на Литекс. С Гриша Ганчев се разбрахме за един час. Не желая да коментирам личните си условия. Мисля само за футбол”, продължи футболистът на Литекс.

„Честно да ви кажа сега ми е малко трудно. Шест месеца са си шест месеца. Тази пауза може да ми изиграе лоша шега, но се надявам да върна формата си от Левски”, каза Емил Ангелов.

„Радвам се, че в Литекс има голяма конкуренция. Ще се боря за място в състава, изобщо не се плаша от конкуренция”, отбеляза Ангелов.

Бабангида призна, че не мисли за предстоящия сблъсък с Левски за Купата на България. Ангелов не спести комплиментите си към запалянковците на вече бившия му клуб Левски.

„Благодарен съм на Левски. Все пак съм професионалист. Некоректно постъпиха спрямо мен дадени частици в Левски. Не искам да мисля за периода при юношите. Искам да си спомням само добрите моменти в Левски”, заяви Емил Ангелов.

„Преди да избера Литекс говорих дълго със семейството. Преценихме, че искаме да останем в Левски. Дано да стигна добрата си форма от преди време”, завърши нападателят вкарал пет гола в турнира за Купата на УЕФА.