“На Славия на мач със сигурност ще отида! Да се гушна със Стефанов! Да видим аджеба толкова ли е страшна прегръдката с Азис?!”, заяви пред Гонг Васил Боянов - Азис. Фолк зведзата коментира изказване на Венцеслав Стефанов по повод прегръдка на вратаря на белите Стефано Кунчев с Емануела, че била по-добре отколкото с Азис. “Славеят” на попфолка определи думите на Стефанов като “педерастска история”, а самият президент за “голям мъж”.

Ето какво каза специално за Гонг Азис:

-Темата футбол и Азис няма много допирни точки, но се превръщаш във водеща новина. Защо?

Нямам представа. И никак не ми е приятно да използват името ми за щяло и нещяло. Много е тъпо! Не е мъжкарско, разбираш ли?! Не е мъжко, а педерастка история! За съжаление това е много педерастско да говориш за хора, които не познаваш. Това, че еди кой си по-добре, че не се е прегръщал с тоя, че не се е прегърнал с оня. . . Абе гледай си футбола, гледай си футболистите! К`во се занимаваш с мен, бе?!

- Всичко идва от едно изказване на боса на Славия Венци Стефанов, че неговият играч Стефано Кунчев е по-добре да се прегръща с Емануела отколкото с теб.

Да! Като че ли една преградка го прави най-големия мъж на планетата земя?! То, ако е така, аз наистина съм най-големият мъж защото през вечер се прегръщам с най-красивите жени!

- В изказването има и намек за твоята сексуална ориентация.

Кому е нужно, кому е нужно той да набляга, този Стефанов, на сексуалната ориентация на вратаря си?! Кой го е питал? Ама за какво става въпрос?! Нерде Лом, нерде Лондон! Глупаво е да изтъкваш сексуална ориентация на някой човек без да са те питали. Той не говори за качествата на футболиста, той говори всъщност с кого си ляга. Това е супер тъпо. Няма никаква логика.

-Познаваш ли Венци Стефанов?

Не го познавам.

- А Стефано Кунчев?

100% е бил някъде на мое участие, но лично не го познавам. Въобще нямам и желание.

- В изявлението ти пише “По-добре шефът на отбора да си гледа футбола и представянето на играчите на терена, което далеч не е блестящо”. Явно все пак се интересуваш от футбол и знаеш какво е състоянието на белите?

Разбира се. Обадих се на приятели да питам какво е състоянието на футболен клуб Славия в момента и те ми казаха, че е потресаващо! Хора специалисти ми го казаха. Аз питам за ФК Славия, а не питам за сексуалната ориентация на Стефанов или на Кунчев. За разлика от тях, аз питах конкретно за играта. Те се интересуват кой с кого си ляга и не е важна да риташ добре на терена. Важно е да се прегръщаш с фолк певици. Много е важно и е много мъжко. Много е тарикатско. Голям мъж стана този Стефанов сега!

-

 Познаваш ли футболисти?

Познавам разбира се! Но няма да кажа кои.

- А прегръщаш ли се с тях?

Имам приятели футболисти и да, прегръщал съм се с тях! Прегръщам се с много хора, но това не ги прави педераси!

- По мачове обаче не сме те забелязвали.

Остава и да тръгна по мачове . . . Но на Славия на мач със сигурност ще отида! Да се гушна със Стефанов! Да видим аджеба толкова ли е страшна прегръдката с Азис?!

- Това на шега ли го казваш или?

Със сарказъм го казвам. Дори няма и капка шега. Казвам го със съжаление към целия отбор.

- Нещо за българския футбол искаш ли да кажеш?

Наистина не разбирам от футбол. Сега се поинтересувах за статута на Славия, казаха ми, че е жалък. Това успях да разбера. Нито знам кой е този Кунчев, нито знам кой е тоя Стефанов. Въобще . . . тъпо! Тъпо е да намесваш имена на хора, които не познаваш.