Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов и легендата на пловдивския футбол Христо Бонев днес дадоха пресконференция по повод събитията през последната седмица в пловдивския клуб.

"Аз съм си подал оставката, в петък ще стане ясно дали ще си тръгна. Тогава имам среща с господин Марешки. Това дали ще си тръгна зависи от две неща. Едното е дали наистина съм нежелан от феновете, другото е дали господин Марешки ще приеме оставката ми. В петък ще има повече яснота", заяви на пресконференция пред журналисти Атанас Узунов.

"В момента както на отбора, така и на спортно-техническото ръководство, е нужно единствено спокойствие, за да могат момчетата да се съсредоточат за тежките мачове, които предстоят“, продължи Атанас Узунов.

„До петък ще намеря начин да изпълнявам задълженията си на административен директор и да подпиша това, което трябва. Става дума например за подписването на някои документи, касаещи лагера на тима преди мача със Славия, както и подготвянето на договора на Стефан Генов. В края на седмицата бъдещето ми ще е ясно. Ако наистина съм ненужен и толкова много преча - ще си тръгна".