Старши треньорът на Литекс Атанас Джамбазки заяви след загубата от ЦСКА, че ловчанлии са допуснали два нелепи гола след детински грешки.

„След червения картон ЦСКА бе в по-добра позиция. Според мен и в ЦСКА останаха учудени от подаръка, който им направихме при първия гол. Получихме гол в най-неподходящия момент. Илия Миланов се контузи на полувремето и това разколеба защитата. Не искам да коментирам съдийството. Ние сме си виновни сами, че загубихме“, коментира старши треньорът на Литекс.

„Разполагаме с доста ограничен брой хора и се опитваме да правим това, което можем. Допуснахме два доста нелепи гола, а изпуснахме доста по-чисти положения от ЦСКА. Липсват ни головете, защото, ако бяхме вкарали резултатът щеше да бъде друг“, добави наставникът на „оранжевите“.

„Има доста мачове до края на първенството. Трябва да се справяме със ситуацията и да продължаваме. Не трябва да се правят трагедии, но не може да се получават такива неразбирателства между защитниците ни и вратаря. Не може да допускаме такива детински грешки. На някои футболисти им трябва още време, за да се адаптират“, каза още Атанас Джамбазки.