Атанас Борносузов потвърди това, което написахме първи за интерес на Левски към него, като част от мащабната селекция на тима. Футболистът трябва да заеме мястото на трансферирания в Турция Георги Сърмов.

Днес халфът на Черно море Атанас Борносузов лично потвърди, пред колегите от вестник „Народно дело”, решението си да продължи кариерата си в Левски. Другите варианти пред него бяха Литекс и клуб от чужбина. Наката вече рита за „сините“ през есента на 2006-а година. Сега ще играе за тях под ръководството на Ясен Петров.

„Всичко вече е уточнено. За мен думата е повече от подпис. Благодаря на Черно море, че бяха коректни с мен и се съгласиха да разтрогна договора си по взаимно съгласие“, каза за вестник „Народно дело“ Атанас Борносузов. Контрактът му с „моряците“ бе до Нова година.

Има вариант на „Тича“ да заиграе централният защитник на „Левски“ Виктор Генев. Засега трансферът не е сигурен, тъй като „сините“ държат да дадат под наем своя играч, а „моряците“ настояват да го откупят, защото нямат практика да разчитат на преотстъпени.