Старши треньорът на Спартак Вн Атанас Атанасов – Орела се надява през следващия сезон да успее да изгради по-добър отбор, но не и без нови попълнения. Наставникът заяви след загубата с 0:1 от Марек, с попадение в даденото от съдията продължение, че съдията Мартин Богдев не е повлиял на резултата и като цяло се е справил добре.

„Не бих казал, че е толкова нещастно с оглед на това, че домакините имаха повече положения от нас. Неприятно е, че в последната минута губим вече трети мач, което го отдавам повече на късмет. Донякъде съм доволен. Лошото е, че можехме леко да изплуваме нагоре, а Марек да остане в зоната”, каза Атанасов.

„Имах претенции за една ситуация за дузпа, но като цяло смятам, че съдията свири добре. Въобще не е повлиял на резултата. Ако търсим всяка грешка на съдията и се опитваме да се оправдаваме с нея, далеч няма да стигнем. Излязохме от тежката програма. Имаме 7 домакински мача през следващия полусезон, при това с отбори от нашата черга, единствено може би от софийските отбори е Славия. Смятам, че с нужните попълнения през паузата ще изградим един добър отбор”, добави още наставникът на Спартак Вн – Атанас Атанасов – Орела.