Старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов заяви след загубата от ЦСКА, че отборът е допуснал уникална грешка за втория гол.

„Не ни стигна класа и функционална подготовка. Футболистите се стараеха. За втория гол направихме уникална грешка“, коментира Атанасов.

Треньорът на Нефтохимик обаче имаше сериозни претенции за дузпа през първото полувреме.

„Има чисто нарушение за дузпа за нас. Щяхме да излезем отново напред с гол преднина. Не съм на 100% сигурен, но за мен имаше дузпа. Не мога да бъда недоволен от представянето на отбора. Съжаляваме, че изпуснахме шанса да излезем с положителен резултат от тази среща“, добави треньорът на бургаския отбор.

„Няма да коментирам съдията. През второто полувреме умишлено се дръпнахме по-назад, за да имаме повече пространство при нашите атаки. Момчетата заслужават адмирации, въпреки че загубихме. Аз съм доволен от момчетата, които се влагат, колкото могат. ЦСКА пропусна чистите си положения. Проблемите са си наши и няма какво да ги коментираме. Ще подобряваме представянето си от мача на мач. Имаме много липсващи футболисти, но се справяме. Аз нямаше да работя, ако не съм оптимист“, каза още Атанас Атанасов.