Младият футболист на Левски Асен Георгиев е със скъсани връзки на коляното, съобщава сайтът на „сините”. Талантът почна титуляр срещу Черноморец, но напусна с травма още през първата част. Старши треньорът на Левски беше много притеснен и неговите опасения се оказаха с покритие.

След направения ядрено-магнитен резонанс стана ясно, че Георгиев трябва да бъде опериран. В следващите дни 17-годишният футболист ще проведе рехабилитация, а след това ще бъде опериран.

По всичко изглежда, че Асен Георгиев няма да играе в следващите поне шест месеца. В Левски имат опит от подобни контузии. Доста „сини” играчи късаха връзки през последните сезони. Подобни травми мъчиха Владимир Гаджев, Еньо Кръстовчев и Мартин Димов. Скъсани връзки прекратиха кариерата и на Георги Иванов, който в момента е спортен директор на клуба от стадион „Георги Аспарухов”.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/