Помощник треньорът на Монтана Асен Букарев изригна срещу съдийството на Александър Костадинов в двубоя срещу Славия, който домакините загубиха с 1:2. Победният гол за „белите“ падна в продължението на мача, а преди това тимът на Монтата остана и с човек по-малко на терена.

„Очаквано се получи здрав мач. В определени моменти отборът на Славия ни надигра. Честитя им така наречената победа. Имаха много положения, които не вкараха, но съдийството реши всичко в тази среща, за пореден път. Не искам да правя скандали и да акцентираме върху това. Отдавна не съм виждал такова подпиране на противников отбор“, коментира Букарев.

„Не мога да обвиня Славия или някой друг, единствено мога да обвиня съдийската тройка или четворка. Мислех, че тези години са отминали, а днес аз и целият стадион бяхме свидетели на нещо невиждано. Неадекватно, грешно и тенденциозно съдийство. Трудно мога да коментирам мача,след като имаме изгонен футболист и не ни се свирят три нарушения преди техния гол в последната минута“, сподели още Букарев.

'Този съдия не става за това нещо. Той е един корумпиран съдия, разберете го това нещо. Или не може да свири и е абсолютно некадърен, или ще взема много пари. Работил съм в Славия, нямам нищо срещу тях, казвам просто, че съдията днес беше под всякаква критика“, допълни помощник треньорът в Монтана.