Ръководството на лондонския Арсенал е готово да брои до 5 милиона евро за крилото но Левски Николай Димитров, съобщава италианският сайт Tuttomercatoweb.com, който обаче не назовава източника си на информация.

Изданието смята, че „топчиите” са готови да се разделят със сума не по-висока от тази, за да имат 20-годишния играч на „сините” от София, но според българските медии цената е много по-ниска.

Нападателят премина проби в Лондон и направи добро впечатление на Арсен Венгер. Французинът прати факс до Левски, в който отбеляза, че продължава да следи представянето на Николай Димитров, който в момента е на лагер с шампионите в Израел.

Интересно е, че сайтът от Апенините е публикувал няколко новини свързани с български клубове в рамките на минути . Tuttomercatoweb.com отбелязва трансферите на Елин Топузаков и Димитър Телкийски в Апоел Тел Авив, както и продажбата на Амунике от ЦСКА в Ньоркьопинг.

По традиция в последните седмици медиите в Европа обръщат подобаващо внимание на Димитър Бербатов. В Tuttomercatoweb.com определят ситуацията около капитана на българския национален отбор по футбол, като сапунен сериал.