"Треньорът ми и помощниците му пушат в съблекалнята. В Холандия това е немислимо", сподели стрелецът на Левски Сьорд Арс за "Voetbal Internatonal" в навечерието на загубеното дерби с ЦСКА.

Холандецът влезе като резерва в срещата на Националния стадион, но не успя да помогне на отбора си да стигне поне до точка. Все пак, пред холандските журналисти, той похвали "сините" за популярността им в България.

"Ако се разхождаме из града с автобус, всеки ще ни поздравява. Този клуб е много популярен. На някои тренировки има по хиляди хора, които гледат. Левски има фенове из цялата страна. Те са доста критични", сподели дошлият от ФК Цволе през лятото нападател.

Досега той има три попадения и разкри подробности за живота на "Герена".

"Това е наистина голям клуб. Всичко е организирано професионално. Всеки ден получаваме специални витамини и добави. Има и система на стадиона, която показва колко вървиш, бягаш", коментира Арс.

Той обаче озадачено разкри, че мениджърът Георги Иванов - Гонзо и помощниците му пушат в съблекалнята, което не е никак професионално. "Треньорът и помощниците му понякога пушат в събелаклнята. Първия път ми се видя доста странно. В Холандия това е нещо немислимо", каза още Арс.