Холандският нападател на Левски Сьорд Арс заяви, че няма никакви индикации, че ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец.

„Мисля, че нещата в отбора се подобряват. Това е важно за Левски. Моята цел е през този сезон е да спечеля трофеи с Левски. Искам да спечеля титлата и купата”, коментира нападателят.

„Ще се борим за това до края на сезона. Няма никакви индикации, че Левски ще ме продаде през зимния трансферен прозорец”, добави Арс.

„еки треньор има свой начин на провеждане на тренировъчните занимания. Може би е малко по-трудно сега. Всеки треньор се стреми да мотивира футболисти и да ги накара да дадат най-доброто от себе си. Ако задържим това ниво, смятам, че имаме много добри шансове да спечелим титлата”, добави холандецът.

„Разговарях с Гонзо, след като бях изваден от отбора и мисля, че всичко се получи добре. Имах много бърз разговор с господин Батков и не беше нищо специално.

Повечето отбори в Холандия тренират два пъти дневно, докато в България това не е така. Също така в Холандия повечето отбори залагат на силови тренировки. Моята цел е да вкарам десет гола до края на първия полусезон”, каза още Сьорд Арс.