Тази команда отново прозвуча по време на вечното дерби! Авторите на заповедта бяха „сините”футболисти.

Левски пак би ЦСКА, като и този път играчите на Стоилов го сториха рутинно и аристократично.

Левски наказа ЦСКА не пак, а отново или не отново, а за кой ли път.

Ако трябва да сме честни, двата отбора повече се бореха - хубавият футбол остана на заден план.

Левски вкара чрез Христо Йовов и после започна нежно да танцува с „червените”. Левски на Стоилов пипаше и милваше съперника, подаваше си топката и чакаше да се случи логичното. Финалът бе познат, за трети пореден път в шампионата - 1:0 за Левски. Разликата е, че голът падна от игра, а не от дузпа.

Забелязва се нова тенденция в класиката – ЦСКА изпитва респект и уважение към „сините”, които явно са си го заслужили. Левски е като генерал сред рота новобранци.

Толкова с военната терминология, истината е, че ЦСКА притежава по–слаби футболисти, а тези на Стоилов се познават отлично. Точно толкова, колкото да бият „армейците”, когато и както трябва. „Червените” хванаха ръка за Суперкупата и нищо повече.

Вечерната /следобедната/ проверка е извършена, всички са налице с изключение на головете в мрежата на Левски. ЦСКА пак не успя да се докосне до Левски. Късмет за „червените” не донесе нито Митал, нито Стойчо Младенов. Късметът ходи при този, който го заслужава!

Добре е в ЦСКА да тръгнат от малките неща! Иначе си знаем: „Съдията ни ограби!” Или работиш денонощно и с поглед към школата, или слушаш командата - Армейци, мирно!!!

На „Герена” отдавна прозряха, че не става само с ядене, трябва и акъл!