В офиса на шампионите на ул.„Леге” № 15 днес пристигна официална оферта от израелския Апоел Тел Авив, научи Gong.bg. От нея става ясно, че евреите са пратили конкретни предложения за евентуалното привличане на Елин Топузаков, Христо Йовов и Димитър Телкийски от януари.

От Левски са одобрили офертите и за тримата футболисти и се очаква играчите да договорят личните си условия. В момента тримата почиват, но ще бъдат запознати с офертата от страна на Апоел.

Старши треньорът Станимир Стоилов заяви за Gong.bg: „Дал съм принципното си съгласие на ръководството за трансферирането на тримата футболисти, стига те да имат желание.”

По този начин наставникът потвърди за интереса към трима от най-опитните футболисти на Левски.

Апоел Тел Авив отпадна в груповата фаза от турнира за Купата на УЕФА, а в първенството на Израел към момента заема последното 12-о място с едва 6 точки в актива си.

Освен Топузаков, Йовов и Телкийски, на 4-и януари се очаква и Бардон да не започне тренировки с шампионите. Той бе отстранен от отбора и трябва да се разбере с Тодор Батков за своето бъдеще. Седрик е с договор до 2009-а година, но е заявил пред познати, че няма да се върне в Левски.