Сръбският нападател на Локомотив София Саша Антунович заяви на шега, че единствената му конкуренция е бразилската звезда на Милан Роналдо.

„Подготовката е винаги доста тежка от начало, но минава леко по леко. И миналата година ни отписаха много рано. Ако можем да вдигнем Купата на България, жребият бе благосклонен към нас, но не отписваме и първенството. Целта е място за Купата на УЕФА. Мисля, че ЦСКА е сигурен шампион. Нищо не може да ме спре да играя в евротурнирите догодина”, сподели нападателят на „столичните железничари”.

„Единствената ми конкуренция на този свят е Роналдо. И двамата сме червено-черни. Нито той може да играе тук, нито аз там, така че сме спокойни. Бъзикам се. Много ясно е, че идват нови футболисти. Аз съм на 33 години, време е и младите да показват какво могат”, добави сърбинът.

„Има тук едно момиче. Аз откакто съм в Локото, и тя е тук. Момичето си обича Локото и е с нас. Тя е от Варна”, каза футболистът на „червено-черните”.

„Няма нищо чудно, че се справям с натоварванията. Аз съм от 15 години в професионалния футбол. Партизан и Нюкасъл. Всичко зависи от хората, които дават пари. Алекс Фъргюсън даде резултати след 15 години в Манчестър, а сега никой няма търпение да чака толкова”, коментира Антунович.

„Празниците изкарах в Смедерево, по-спокойно от предишните години, с жената, със семейството. Аз се чувствам перфектно в Локо Сф, не ми е омръзнало още. Ако ще приемам оферта, тя трябва да е топ оферта, за да си тръгна”, сподели Саша.

„Имам доста приятели борци, боксьори, дори тренирам с тях. Боксът ми е любим. Най-важното е да не подценяваш никога противника, да си подготвен и да имаш добър треньор. Веднъж са ме удряли под кръста, едно 17-годишно момиче. После ми стана гадже. Любиша Симич ми е приятел, той е европейски шампион, беше и на Олимпиада, има медал оттам, сега го канят за шеф на федерацията.Когато сме на подготовка, освен, че тренирам, само спя”, заяви нападателят.

„Имам доста работи, които мога да правя след футбола. Ще се радвам на футбола, докато мога. Още 4-5 години голям футбол, после се връщам у дома да играя по Б и В групите”, завърши Саша Антунович.